5613b6e23a74a.PNG

فهرست اعلام و محیط سیاسی و زندگانی مشیرالدوله پیرنیا

مکان چاپ: تهران ناشر: انتشارات دنیای کتاب تاریخ چاپ: ۱۳۶۱ هجری شمسی تیراژ: ۲۰۰۰ نوبت چاپ: دوم زبان: فارسی

حسن پیرنیا، ملقب به مشیرالملک و بعد مشیرالدوله (زاده ۱۲۵۱ در تبریز - درگذشته ۲۹ آبان ۱۳۱۴ ش در تهران) سیاستمدار، حقوقدان و تاریخ‌نگار ایرانی و نخست‌وزیر ایران در اواخر عهد قاجار بود. نویسنده ی کتابِ حاضر، باستانی پاریزی به بررسی و پژوهش در زندگانی، محیط زندگی، زمانه، فعالیت ها و آثار پیرنیا می پردازد. و همچنین مهم ترین اثر پیرنیا نیز در این کتاب مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. این کتاب به اهتمام محمدابراهیم باستانی پاریزی در سال 1361 توسط انتشارات دنیای کتاب منتشر شده است.

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

6372377bdff4f.jpg

شاهنامه آخرش خوش است

محمدابراهیم باستانی پاریزی

در این کتاب مولف قصد دارد یاد خیر داشته باشد از کسانی که روی شاهنامه کاری کردند و یا با شاهنامه سر و کاری داشته اند. قصد اصلی تجلیل و یادآوری از مقام و مرتبت کسانی است که به طریقی روی در کار شاهنامه دارند. این مجموعه نوشته‌های مختلفی است از استاد باستانی پاریزی در ارتباط با شاهنامه که خود وی تصریح می‌کند: "در این کتاب من قصد داشته‌ام یاد خیر داشته باشم از کسانی که روی شاهنامه کاری کرده‌اند، یا با شاهنامه سر و کاری داشته‌اند. قصد اصلی تجلیل و یادآوری از مقام و مرتبت کسانی است که به طریقی روی در کار شاهنامه‌شناسی، شاهنامه سازها، شاهنامه بازها، هزاره فردوسی، و بنیاد شاهنامه

مشاهیر ادبیات فارسی/فردوسی/پژوهش درباره فردوسی
کتاب
6357f9368be4f.jpg

سایه های کنگره

محمدابراهیم باستانی پاریزی

موضوع کتاب حاضر با نام سایه های کنگره توسط ابراهیم باستانی پاریزی به رشته تحریر درآمده و در مقدمه کتاب از اتحاد عاقل و معقول سخن گفته و کتاب به دوازده بخش با این عناوین تقسیم شده است: 1. دلیل وحدت صانع؛ 2.آبشار عظمت خداوندی؛ 3. عطسه شیر؛ 4. سیاه نامه شرق شناسی؛ 5. باقیات صالحات؛ 6. زنده های بیدار 7. تذکره القبور 8. شکست پیروزمندانه 9. هنر ایران 10. شهر کانال ها 11. آب در بیرون کشتی 12. زندگی و سوت قطار

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی
کتاب