تحقیق حاضر در خصوص آثار مدون شیخ بهائی به صورت موضوعی است که در کنار موضوعات به جهت لزوم شناخت بیشتر جایگاه آن آثار در زمان خود، به بحثی تاریخی در حوزه آن علم نیز پرداخته است و با توجه به این که در غالب این حوزه‌ها شیخ دارای آثاری چند می‌باشد از میان آنها شاخصترین و معروفترین اثر، انتخاب و مورد بررسی دقیق کتاب‌شناختی قرار گرفته و از باقی آثار آن حوزه فهرست‌وار یاد شده است. حوزه‌هایی که شیخ بهائی در آن دارای آثار مدون خصوصا یک اثر ویژه تاریخی می‌باشد عبارتند از: فقه، اصول، ریاضی، نحو و ادبیات. مقصود اصلی این تحقیق، ارائه تصویری است از یک دانشمند اسلامی در آینه مکتوب و به جای مانده از او.

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.