سید فضل الله در سال 1288 ش در اصفهان دیده به جهان گشود.دوران ابتدایی را همانجا و تحصیلات عالیته را در تهران دنبال نمودند. با ادبا و فضلا همنشین و دمساز بودند. از جوانی شعر می سرودند و تخلص "فضل" برای خود برگزیدند. ایشان در وزارت فرهنگ سپس در دانشگاه تهران به خدمت دولت سرگرم شدند که تا سال 1348 ادامه داشت ایشان علاوه بر دیوان اشعار سروده خودشان دو اثر بدیع و باارزش ترجمه فارسی کتاب "التعرف لمذهب اهل التصوف" و "جامع الاسرار و منبع الانوار"شیخ حیدر آملی است که به سعی و کوشش پژوهشگران علمی و مذهبی دانشگاه سوربن پاریس به عربی و فرانسه چاپ و به سال 1347 ش در تهران انتشار یافت و بعد به عنوا نویرایشگر به فرمان بزرگان طریفپقت گنابادی امر تصحیح اغلاط چاپی غالب کتب عرفانی بزرگان سلسله نعمه اللهی سلطانعلیشاهی را به عهده گرفتند........

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.