آن چه در این مجموعه به طبع رسیده، اطلاعات کتابشناسی 228عنوان کتاب در زمینه جغرافیای انسانی است که تا سال 1376به چاپ رسیدهاند .این مجموعه که براساس حروف الفبا نظام یافته از کتابخانههای مراکز معتبری چون دانشگاه تهران، سازمان برنامه و بودجه، دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه، سازمان ایلات و عشایر کشور و نیز((سمت)) جمع آمده است .ذیل هر عنوان کتاب، این اطلاعات مندرج است :(اطلاعات کتابشناختی))، ((چکیده توصیفی))، ((مقطع مورد تدریس)) و ((محل بازیابی)) .مجموعه با نمایه موضوعی و نام کسان به پایان میرسد .
پیوندهای عمیق "فرهنگ" و "سینما" با یکدیگر، و بررسی جایگاه ویژه این دو در جامعه، کانون توجه این مجموعه است. دفتر پژوهشهای فرهنگی، بر آن است که با اجرای پژوهشهای متناسب با آن اهداف و یا حمایت از آنها، مراکز فرهنگی را در آینده نگریها و برنامه ریزی های خود یاری دهد. مطالعاتی که باید در قلمرو گسترده ای چون فرهنگ صورت گیرد، ایجاب می کند که اطلاعات مرتبط با پژوهشهای مورد نیاز شناسایی و به صورتی شایسته عرضه شود. این دفتر می کوشد با تدوین و انتشار منابعی چون کتابشناسی، راهنما، واژه نامه، اصطلاحنامه و امثال آن در زمینه های فرهنگی راه را برای این گونه مطالعات و پژوهشهای مشابه هموار سازد.
کتابشناسی حاضر حاوی فهرست کتب منتشره ایران در زمستان 2534 می باشد که تعداد کتابهای از قلم افتاده فهرستهای پیش را نیز شامل می شود. کتابها، موضوعی و بر اساس طبقه بندی دهدهی دیویی تنظیم شده است. شیوه فهرست نگاری کتابها و انتخاب سرشناسه ها بر اساس قواعد و قوانین جهانی است که به سبب هماهنگی، با بسیاری از کتابشناسی های جهانی و ایرانی مقابله گردیده و به گونه ای است که میتوان در کتابخانه از آنها به عنوان برگه مادر استفاده کرد، به علاوه عنوانهای اصلی و نام و مشخصات نویسندگان بسیاری از کتابهای ترجمه شده، به لاتین از کتابشناسی های جهانی استخراج و همراه با سایر مشخصات کتاب درج شده است. فهرست نام کسان، کتابها، ناشران، با نظم الفبایی تنظیم شده است، شماره ثبت کتابها در کتابخانه ملی و فرهنگ و هنر شهرستانها در زیر مشخصات هریک از کتابها قید و کتابهایی که فاقد شماره ثبت است وسیله سازمانها، اداره ها و دانشگاههای دولتی و یا ناشران وابسته به دولت منتشر گردیده است.