مولانا محمدباقر طاهری (1270-1331 شمسی) مدتی از زندگانی خویش را به تجارت و زمانی را به ریاضت و دیدار علمای دین و عرفان گذراند. دیوان پیش رو که به حقایق شریعت، طریقت و حقیقت می پردازد، 19 قصیده، 249 غزل، ساقی نامه ای متشکل از بزم نامه، لوح و قلم نامه، ساقی نامه، جام نامه، وصیت نامه، گله نامه، شکرنامه، نامه طور و نور، مدح نامه، طرب نامه، توبه نامه و سوگندنامه، 4 ترجیع بند و 308 رباعی را دربرمی گیرد. این دیوان که به کوشش سیدمحمد میرکاظمی فراهم گردیده است، در سال 1351 در اختیار علاقمندان قرار گرفت.

منابع مشابه بیشتر ...

66129eb0517c1.jpg

هشام بن حکم (پاسدار ایدئولوژی اسلام)

محمد محمدی اشتهاردی

هشام بن حَکَم متکلم شیعی قرن دوم قمری و از اصحاب امام صادق(ع) و امام کاظم(ع) بود. روایاتی از امامان شیعه در مدح هشام نقل شده و بسیاری از دانشمندان شیعه او را ستایش کرده‌اند. علاوه بر این برخی از اهل سنت نیز او را به لحاظ علمی ستوده‌اند که وجود و حضور هشام در جلسات علمی یحیی‌ بن خالد برمکی به عنوان رئیس انجمن یا ناظر و داور و دریافت هدیه از جانب هارون الرشید گواه بر آن است.

660e920253dd9.jpg

پنجاه سال خدمت در ایران

میس جین الیزابت دولیتل

این کتاب را انجمن فارغ التحصیلان مدرسه آمریکایی برای آگاهی بیشتر علاقمندان به خدمت و زندگی میس جین الیزابت دولیتل در طول اقامت پنجاه ساله اش در ایران منتشر کرده است.