دکتر سید امیر محمود انوار در سال 1324 در خانواده ای ادیب و فرهیخته چشم به جهان گشود. نخستین استادانش پدر(سید محمد حسین انوار) و مادر(سیده اشرف السادات انور) دانشمندش بودند، با هوش سرشار تا 10 سالگی قرآن کریم، گلستان، بوستان سعدی و اشعار حافظ را فرا گرفت. تا 45 سالگی در محضر اساتید بزرگ و نامی چون: محی الدین مهدی قمشه ای، سید جعفر سجادی، سید صادق گوهرین، دکتر علی نقی منزوی و ... به کسب علوم نقلی و عقلی به خصوص تفسیر، حکمت و عرفان پرداخت. وی در زبان و ادبیات عربی خبره بود و اشعار بسیاری از شاعران گذشته و معاصر عرب را از بر داشت. در دوران تحصیل مدال های فراوان فرهنگی کسب کرد. از دکتر انوار 15 کتاب و 42 مقاله بر جای مانده است که 10 مقاله از این مقالات در کنفرانس های داخلی و خارجی ارائه شد. یادگارنامه دکتر سید امیر محمود انوار در سال 92 به اهتمام پوراندخت هژبر کلالی، دکتر سید امیرعلی انوار و مهندس سید امیرحسین انوار توسط انتشارات باز منتشر شد که شامل: مقالاتی درباره شخصیت و شعر دکتر انوار و موضوعات دیگر (شامل 23 مقاله)، خاطرات (شامل 19 خاطره) و گزیده اشعارمنتخب در رثای این استاد فقید است.

منابع مشابه بیشتر ...

662512c37fde9.jpg

عرفان ایران - جلد 19

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 19 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات هیجده شماره عرفان ایران، برده داری در اسلام از حاج نورعلی تابنده، حرم شاه ولی چگونه اداره می شده است از محمدابراهیم باستانی پاریزی؛ ارتباط تشیع، تصوف و ایران نزد هانری کربن از شهرام پازوکی؛ بررسی مواردی از آداب صوفیه از نظر فقهی از علی آقانوری؛ معرفی و دیدگاه و آثار کربن در زمینه کیمیای دوره اسلامی از رضا کوهکن؛ هنر سجاده: محتوا و رمز از اما کلارک ترجمه سیدمصطفی شهرآیینی؛ فلسفه عرفانی در اسلام از سیدحسین نصر و ترجمه داوود آتشگاهی.

66250d3249455.jpg

عرفان ایران - جلد 18

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 18 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، یادی دیگر از حضرت سیدنورالدین شاه نعمت الله ولی از حاج نورعلی تابنده؛ شعر عارفانه محض و شعر رندانه و عاشقانه در شاه نعمت الله ولی از نصرالله پورجوادی؛ شاه نعمت الله ولی در سرزمین های پایین دست از محمدابراهیم باستانی پاریزی؛ این دهان بستی دهانی باز شد از محمدرضا ریخته گران؛ قدریه مسیحی از سیدمصطفی آزمایش؛ برداشت های سنت گرا، تجددگرا و بنیادگرا از اسلام معاصر از سیدحسین نصر ترجمه مصطفی شهرآیینی و در قسمت یادنامه، به یاد استاد هادی حائری، عرفان ایران؛ فرزند عرفان و فرزند زاده عشق از منوچهر صدوقی (سها)؛ چهل حدیث منظوم از هادی حائری؛ در قسمت معرفی کتاب دو کتاب معرفی شده است. کتاب ذوالفقار از حاج نورعلی تابنده تالیف حاج ملاعلی نورعلیشاه گنابادی؛ و قلب فلسفه اسلامی از دکتر محمد لگن هاوزن تالیف ویلیام چیتیک و ترجمه مصطفی شهرآیینی.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

662917f0e1121.jpg

سالنامه دارالفنون سال 1327

جمعی از نویسندگان

سالنامه دارالفنون (هدیه نوروز) در سال 1327 در چاپخانه خواندنیها منتشر شده است.

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی
کتاب
661e82f690676.jpg

تاریخ معاصر ایران (کتاب اول)

جمعی از نویسندگان

موسسه امیدوار است با انتشار این مجموعه در نهایت بتواند در ارج نهادن به سند و اشاعه فرهنگ مستندگویی در تاریخ تلاشی درخور نموده و در این راه بخشی از سوالات و خواسته های وسیع ملتی بزرگ را پاسخ دهد و به همراه سایر فعالیتهای تحقیقاتی و انتشاراتی مصمم است به منظور نشر آثار فرهنگی و تاریخی با بهره جویی از مجموعه اسناد و مدارک خود دست به انتشار سلسله کتابهایی با عنوان تاریخ معاصر ایران بزند و در این راه به توکل الهی و یارای استادان و محققان و اهل علم امید بسته است.

کلیات/تاریخ ایران
کتاب