5fcba61a0f18f.jpg

مرد هزارساله، سیری نو در روش زندگی و شیوه کار شیخ الرئیس ابوعلی سینا

مکان چاپ: تهران ناشر: انتشارات اطلاعات تاریخ چاپ: ۱۳۷۴ هجری شمسی زبان: فارسی

این کتاب سالها پیش نگارش یافته است و می‌تواند جلد سومی بر دو جلد کتاب "ستاره کاروان" و "گنجینه ستاره" باشد که در سالهای 1333 و 1334 به مناسبت هزاره ابن سینا انتشار یافته است. هدف از نگارش این کتابها، تاکید بر این واقعیت است که ابن سینا یک ایرانی مسلمان بوده، در سرزمین ایران و در خانواده اصیل ایرانی زاده شده و پرورش یافته است. در این کتاب نگارنده کوشیده است تا نکات برجسته و زمینه‌های روشن و داستانهای عبرت‌آموز از سرگذشت زندگی پنجاه و هشت ساله ابن سینا را در پنجاه و هشت گفتار مستقل، بگنجاند و رویدادهایی را که با سرگذشت و سرنوشت او پیوستگی داشته‌اند یادآوری کند

منابع مشابه بیشتر ...

662cf7002b0c6.jpg

یادگار فرامرز

فرامرز نوریانی

مجموعه حاضر اشعار دکتر فرامرز نوریانی متخلص به "مظلوم" است که در سال 1312 چشم به جهان گشود و تحت تعلیم و تربیت مادری روشنفکر و پدری آزاده پرورش یافت. در سال 1338 موفق به دریافت دکترای پزشکی از دانشکده پزشکی اصفهان شد و در سال 1350 دکترای اعصاب و روان را از دانشکده پزشکی تهران کسب نمود. ایشان در سن 60 سالگی دار فانی را وداع گفت.

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

60e9ad9e5a519.png

بخارا کجاست؟ سیری در جغرافیای تاریخی و فرهنگی خراسان بزرگ در عهد سامانیان همگام با ابن سینا

رضا حجت

این کتاب، مجموعه‌ مطالبی است عمدتا گردآمده از متون تاریخی و جغرافیایی و نوشته‌های محققان درباره‌ تاریخ و فرهنگ سرزمین ورارود (ماوراءالنهر)، با تاکید بر بخارا در قرن‌های سوم و چهارم هجری (دوره‌ سامانیان) که با توصیف ویژگی‌های شهر بخارا آغاز می‌شود و با این مباحث ادامه می‌یابد: تاجیکان و پیوند آنها با ایرانیان؛ حدود جغرافیایی و فرهنگی ایرانشهر در دوره‌های اساطیری و تاریخی؛ توصیف بلخ؛ حدود وراورد (ماوراءالنهر)؛ درباره‌ سمرقند و مزغانه و اسپیجاب و افشنه و مرو و نیشابور و سایر مراکز فرهنگی خراسان بزرگ آن عهد؛ قلمرو خراسان در عهد سامانیان؛ داستان بوی جوی مولیان؛ درباره‌ خوارزم. بخش پایانی شرح مبسوطی است درباره‌ جنبه‌های مختلف احوال و آثار ابن سینا. کتاب با عکس‌های رنگی از آثار تاریخی شهرهای ماوراءالنهر همراه است.

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی
کتاب