64fdba4addad3.jpg

کتاب فرهنگ فیلمهای کودکان و نوجوانان ازآغاز تا سال 1367

مکان چاپ: تهران ناشر: فرهنگ خانه اسفار تاریخ چاپ: ۱۳۶۷ هجری شمسی زبان: فارسی

پس از گذشت حدودا چهل سال از عمر سینمای ایران به جهت بالا بردنبار عاطفی فیلم و به ویژه در مضامین خانوادگی و ملودرامهای وطنی، در سالهای دهه چهل، کودکان نیز گهگاه در فیلمهای فارسی حضور پیدا می کنند. اما این حضور به تنهایی نمی تواند سرآغاز فیلم کودک در تاریخ سینمای ایران باشد. چرا که سینمای کودک، ویژگیهای خاص خود را دارد و برای مخاطبان خاص خود نیز تولید می شود و فیلم های سینمایی به دلیل جامعیت و عمومی بودن شیوه بیان و پیام آن نمی تواند پاسخگوی این نیاز باشد....

منابع مشابه بیشتر ...

64ff208fca3db.jpg

فرهنگ سينماي ايران 1362 - 1308 بانضمام شش گفتار در پيرامون سينما

مصطفی زمانی نیا

موضوع کتاب فرهنگ سینمای ایران از سال 1308 تا 1362 تالیف مصطفی زمانی نیا شامل شش گفتار است که عبارتند از: کارگردانها، فیلمسازی مشترک، سیاست و سرکوب خلقها، فیلمنامه نویسان، موسیقی متن، سکس و برهنگی.

6499754c9682f.jpg

فرهنگ کارگردانهای سینمای ایران 1309 - 1377

سید مرتضی سید محمدی

در این کتاب، 499کارگردان ایرانی به ترتیب حروف الفبای نام خانوادگی معرفی شده‌اند .ذیل نام هر کارگردان این اطلاعات به چشم می‌خورد :مختصری از زندگی، فیلم‌های کارگردانی شده، نام فیلم‌نامه‌نویس، سال تهیه فیلم‌ها، مجموعه‌های تلویزیونی و تصاویری از برخی فیلم‌ها .ابتدای کتاب حاوی مقدمه‌ای مفصل و انتهای کتاب شامل :((فهرست فیلم‌سازان ایرانی که برنده جوایز خارجی بوده‌اند))، ((شش نظرخواهی از منتقدان و سینمایی نویسان درباره بهترین فیلم‌ها وکارگردان‌های تاریخ سینمای ایران)) و ((فهرست منابع)) می‌باشد .

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

64fc6ea985b4e.jpg

فرهنگ تئاترها و نمایشهای تلویزیونی

عباس جهانگیریان

“فرهنگ تئاترهای تلویزیونی” شامل مجموعه ای از آثار پخش شده از سال ۱۳۵۷ تا سال ۱۳۹۰ بوده که از سوی اداره کل آموزش و پژوهش سیما انتشار یافته است. فهرست نمایش های تلویزیونی آمده در این کتاب بر پایه سال تولید چینش شده است و مؤلف نیز در آغاز آن گذری بر روند تولید تئاتر تلویزیونی داشته است. مقدمه این کتاب را داریوش مؤدبیان نوشته و در بخشی از آن آورده است: “تئاتر تلویزیونی از گونه برنامه های تلویزیونی است و نه از انواع تئاتر به معنای صحنه ای آن. تئاتر تلویزیونی به هر شکل و نوعی که باشد بیشتر به تلویزیون تعلق دارد و به آن نزدیک تر است.”

کلیات/فرهنگ ها
کتاب