58191de610aa1.jpg

دیوان محمد حسین میرزا امیر الشعراء نادری

مکان چاپ: تهران ناشر: انتشارات کتابخانه ملی ملک تاریخ چاپ: ۱۳۴۸ هجری شمسی تیراژ: ۱۰۰۰ نوبت چاپ: اول زبان: فارسی

دیوان اشعار شاهزاده محمدحسین میرزا امیرالشعرای نادری، مجموعه ای از قصاید، غزلیات، ‌مسمطات، قطعات، مثنویات و رباعیات شیوا و رسای اوست. امیرالشعرا به دلیل ملک الشعرایی آستانه قدس رضوی، بیشتر اشعارش را در مدح ائمه اطهار و به خصوص علی بن موسی الرضا(ع) سروده است. همچنین در این مجموعه اشعاری که به مناسبتهای مختلف سروده، در اینجا آمده است. وی از شعرای خوش سخن و توانای خراسان بوده و منظومه ظفرنامه نادری او در زمان حیات وی به همت واقف کتابخانه ملی ملک، به طبع رسید که شامل شرح زندگی نادرشاه افشار و جنگها و کشورگشایی های وی بوده است. کتاب حاضر نیز به تصحیح عبدالجواد طالقانی، در سال 1348 در کتابخانه ملی ملک به طبع رسید.

منابع مشابه بیشتر ...

65b641198b775.jpg

دیوان اشعار &am

ابوالقاسم سالاری (حیران)

دیوان اشعار "سلام" مشتمل بر غزلیات، قصاید، مثنویات، قطعات، رباعیات و دیگر منظومات اثر ابوالقاسم سالاری (حیران) است که در سال 1358 در قم منتشر شده است.

649adc80ebb25.jpg

سفینه نوح (دیوان اشعار دکتر نوح خراسانی با زندگینامه و پیشگفتار)

نوح خراسانی

سفینه نوح دیوان اشعار دکتر نوح خراسانی است همراه با زندگی نامه و پیشگفتار که به کوشش علی حبیب حسین نجومیان در سال 1372 توسط انتشارات پاندا منتشر شده است

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

62a71400c0ada.jpg

دیوان محمدحسین میرزا امیرالشعراء نادری

کتاب حاضر مجموعه ای از قصاید و غزلیات و مسمطات و قطعات و مثنویات و رباعیات شیوای مرحوم شاهزاده نادری شاعر معاصر خراسان است که بیشتر مناسبت سمت ملک الشعرائی آستان قدس رضوی که داشته است در مدایح ائمه هدی و حضرت علی بن موسی الرضا (ع) سروده و در اعیاد مذهبی خوانده شده است.

نظم/شعر کلاسیک/دیوان
کتاب
608e65e513bd2.png

ظفرنامه

این کتاب اثری است از شاهزاده امیرالشعراء محمدحسین میرزا بن ابوالقاسم میرزا افشارعلی شاهی نادری مشهدی (1299-1364) پس از توحید و نعمت پیامبر و پادشاه از حاج آقا حسین ملک التجار در آن ستایش شده است ،11182 بیت است، در تاریخ نادرشاه و زندیان و قاجاریان .... سروده است. وی ملقب به امیرالشعراء بود. از طرف مادر با پنج واسطه به نادرشاه می‌رسد. حدود پنج سال در نجف اشرف به تحصیل علوم ادبی و عربی پرداخت، سپس به زادگاه خویش بازگشت. وی پس از ملک‌الشعراء میرزا محمد کاظم صبوری ، قصاید اعیاد را در ایوان حرم حضرت رضا (ع) می‌خواند. اثر وی ، دیوان اشعار مشتمل بر پنجاه‌هزار بیت می‌باشد. وی تاریخ نادرشاه افشار را به‌نام "شاهنامهٔ نادری" به نظم درآورد که نزدیک به سه‌سال نظم آن به طول انجامید.

نظم/شعر کلاسیک/دیوان
کتاب