پژوهش حاضر، تلاشی است برای بررسی گوشه‌ای از تاریخ ایران که طی آن، به رغم ضعف و تزلزل سیاسی حکومت تیموریان، تکاپوی فرهنگ مردان این سرزمین به گونه‌ای گسترده و چشمگیر تداوم داشته است. علاقه نگارنده به پژوهش در تاریخ ایران و دلبستگی او به ادب فارسی، سبب شد که چنین موضوعی به عنوان موضوع پژوهش برگزیده شود. ناشناخته بودن و تاریکی تاریخ دوران زمامداری سلطان حسین بایقرا از سویی رواج، رونق و اهمیت فرهنگ و ادب فارسی در آن روزگار و از سویی دیگر نگارنده را بر آن داشت که در وادی این پژوهش گام نهد.

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.