63568a3b50a05.jpg

دیوان آقا سیدعلی مجتهد کازرونی و شرح حال ایشان

مکان چاپ: شیراز ناشر: کتابخانه احمدی تاریخ چاپ: ۱۳۲۶ هجری شمسی زبان: فارسی

کتاب حاضر، دیوان آقا سیدعلی مجتهد کازرونی و شرح حال ایشان است که به قلم علی نقی بهروزی به رشته تحریر درآمده است و فهرست کتاب شامل این موضوعات است: بخش اول شرح حال؛ بخش دوم اشعار فارسی – مسمط، تضمین ها، غزلیات، اشعار متفرقه؛ بخش سوم اشعار عربی، بخش چهارم رساله فارسی و عربی؛ نمونه خط آن مرحوم و ...

منابع مشابه بیشتر ...

662cfa87d071f.jpg

روح روان یا مطلوب پیر و جوان

رضا نوری

کتاب حاضر مجموعه اشعاری است با نام روح روان یا مطلوب پیر و جوان قسمتی از دیوان رضا نوری است که مشتمل بر قطعات علمی و ادبی و متضمن نصایح و اندرزهای مفید با ترجمه لغات مشکله و تعلیقات و حواشی که در سال 1332 و توسط شرکت سهامی طبع کتاب منتشر شده است.

662cf7002b0c6.jpg

یادگار فرامرز

فرامرز نوریانی

مجموعه حاضر اشعار دکتر فرامرز نوریانی متخلص به "مظلوم" است که در سال 1312 چشم به جهان گشود و تحت تعلیم و تربیت مادری روشنفکر و پدری آزاده پرورش یافت. در سال 1338 موفق به دریافت دکترای پزشکی از دانشکده پزشکی اصفهان شد و در سال 1350 دکترای اعصاب و روان را از دانشکده پزشکی تهران کسب نمود. ایشان در سن 60 سالگی دار فانی را وداع گفت.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

5fd061cdca61a.png

سعدی را بشناسید

علی نقی بهروزی

این کتاب مختصر به نوعی پاسخ‌گویی مختصری برای خواننده درباره سعدی و آثار اوست. مطالب این کتاب از کتب متعدد و مدارک تاریخی جمع‌آوری شده است. در این کتاب درباره مباحثی چون مقام و مرتبه سعدی، کلیات سعدی، نسخ کلیات و گلستان و بوستان سعدی، خانه سعدی، آرامگاه سعدی، زندگی او ..... مطالبی ایراد شده است.

مشاهیر ادبیات فارسی/سعدی/پژوهش درباره سعدی
کتاب
5fc88a58e531e.png

دیوان شاعر غزلسرای معروف قرن اخیر شیراز مرحوم مظفر شیرازی

یکی از شعرای معروف دو قرن اخیر شیراز که به گفته استاد سخن: «رقعه غزلیاتش را چون کاغذ زر می‌بردند» و در محافل ادباء مورد توجه عمومی بود، مرحوم مظفر شیرازی است که باوجود علاقمندی عمومی به داشتن و خواندن غزلیات دلنشین او، دیوان اشعارش در دسترس کسی نبود و این امر مایه تأسف عمومی بود. در این کتاب دیوان آن مرحوم تصحیح گشته و همراه زندگی‌نامه او آورده شده است. قالب‌های شعری آورده‌شده در این کتاب به ترتیب عبارتند از: غزلیات، قصاید، قطعات، رباعیات و اشعار ناقص.

نظم/شعر کلاسیک/دیوان
کتاب