موضوع این کتاب حاوی احوال یا سرگذشتها و به عبارت دیگر جامع داستانهای انبیاء (ع) از آدم تا خاتم به اختصار است. در این کتاب چهل داستان از عالمانی نامدار، با عناوینی چون: عطار و داستان شهادت او، شمس تبریزی و مولانا جلال الدین محمد بلخی، شیخ سعدی و همام تبریزی، ابوعلی سینا و سیلی خوردن او از مرده و ... مورد بررسی قرار گرفت

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

63135d63ddbd5.png

فرهنگ لغات متشابهه

نعمت الله ذکایی بیضائی

در زبان و ادب فارسی لغات متشابهی وجود دارد که به لحاظ املایی و خوانش مشترک اما معانی متفاوتی دارند؛ نویسنده در این کتاب تعدادی از این واژگان را فراهم آورده و معانی هر کدام را تبیین کرده است. لغات در این کتاب از روی حرکت حرف اولشان منظم شده است؛ چه این لغات بعضی مفتوح الاول مثل قدر و غدر و برخی مکسور الاول مانند مضمار و مزمار و قسمتی دیگر مضموم الاول مثل مقنی و مغنی می‌باشد.

کلیات/فرهنگ ها
کتاب
5f1072ceb2951.png

چهل‌وهشت تن از شعرای معاصر

نعمت الله ذکایی بیضائی

این کتاب شامل شرح مختصر احوال و نمونه آثار 48 نفر از شعرا و سخن‌سرایان معاصر است که جمعی از آنان عضو ثابت انجمن ادبی طهران بودند و برخی دیگر به تقریبی به این مجمع ذوق و ادب علاقه و توجهی داشته‌اند. اسامی برخی از شعرا به این ترتیب است: آرش، ادب، اعلامی، اوستا، احمد، پرتو بیضائی، جناب‌زاده، حقیقت، ذکائی بیضائی، رامین، رباب، رنجی، روحانی، ساعی، سپهر و ....

شرح حال/تذکره و تراجم پژوهش‌ها/پژوهش‌ در شعر و شاعران
کتاب