مجموعه‌ای که در اختیار دارید به همت کانون گردآوری و تجدید آثار بیژن جزنی انتشار یافته است. کوشش این کانون بر این بوده است که با توجه به ابعاد گوناگون شخصیت بیژن جزنی به عنوان رهبر و بنیانگذار سازمان چریک‌های فدائی خلق، نظریه‌پرداز و اندیشمند چپ، پیکارگر و سازمانده مبارزات صنفی – سیاسی توده‌ای و دانشجویی، زندانی سیاسی، تبعیدی، هدایتگر مقاومت‌های سازمان یافته در زندان، مورخ، نویسنده و نقاش ..... مشارکت و همیاری کلیه کسانی را که در دوره‌های مختلف زندگی شخصی و مبارزاتی جزنی با وی آشنائی داشته‌اند را جلب نماید. این مجموعه مقالات از شخصیت‌های سیاسی از جمله میهن جزنی در مورد زندگی و آثار بیژن جزنی است که در سال 1378 توسط کانون گردآوری و نشر آثار بیژن جزنی منتشر شده است.

منابع مشابه بیشتر ...

6645faf586c41.jpg

مجموعه سخنرانیها و خطابه ها (نشریه شماره 3)

جمعی از نویسندگان

یکی از سازمانهای بین المللی که یونسکو در اجرای برنامه های تربیتی و علمی و فرهنگی خود از همکاری آن استفاده شایان می کند، سازمانی است بنام شورای بین المللی فلسفه و علوم انسانی که در سال 1949 میلادی در پاریس بنیاد شده است. شش سال بعد از آن تاریخ یعنی در سال 1344 شعبه یی از آن شوری بنام انجمن ایرانی فلسفه و علوم انسانی بدستیاری کمیسیون ملی یونسکو در تهران تاسیس یافت و ریاست آن را آقای سیدحسن تقی زاده عهده دار شدند و این سمت را تا اواخر سال 1339 حفظ کردند. این سخنرانیها در مسائل مختلف فلسفه و علوم انسانی توسط کسانی ایراد شده و می شوند که درباره موضوع مربوط دارای مطالعات فراوان هستند و در واقع خلاصه و عصاره آن مطالعات را در مدتی کوتاه به معرض استفاده شنوندگان می گذارند و آنان را از مراجعه به کتب و رسالات متعددی که غالبا به آنها دسترسی هم ندارند بی نیاز می سازند.این مجموعه حاوی سخنرانیها و خطابه هایی است که متن آنها تا مهلت معین به دفتر انجمن واصل گردیده و به ترتیب تاریخی که ایراد شده اند بچاپ رسیده است. متن سخنرانیها و خطابه های دیگری که از این پس برسد به ضمیمه نتایج قابل استفاده ای که از مذاکرات و مباحثات جلسات رسمی انجمن ممکن است گرفته شود در نشریه های بعدی انجمن به چاپ خواهند رسید...

66437f302f3c6.jpg

مکتب پروانه: مجموعه شعری از مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

مجموعه حاضر (مکتب پروانه) بخش کوچکی از اشعار مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری) است که به مناسبت اولین سالگرد رحلت ایشان در سال 1374 انتشار یافت.