منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

64a973262c7f1.jpg

فرهنگ تاریخی و جغرافیایی شهرستان های ایران

عبدالرفیع حقیقت

شهرهای ایران علاوه بر مزایای تاریخی، جغرافیایی، طبیعی، هنری، اکتشافی، ابداعی و اقلیمی هریک جایگاه ویژه ای در تاریخ تفکر مردم جهان داشته اند و حوادث عبرت انگیز بی شماری را در طول تاریخ پرنشیب و فراز از سرگذرانده اند.نویسنده همراه با پژوهشهای تاریخی و جغرافیای ممتد و بی وقفه خود در مدت نزدیک به چهل سال، متوجه شدند که برای مراجعه به پیشینه تاریخی و جغرافیایی ارزنده و برازنده شهرهای ایران کتاب جامع و کامل همه جانبه ای به زبان فارسی وجود ندارد که جوابگوی جمیع مسائل مربوط به شهرهای ایران باشد و در این زمینه بتوان قاطعانه به آن استناد کرد. و این موضوعی بود که بیشتر دانشجویان رشته تاریخ و جغرافیا نیز هنگام مراجعه به نویسنده ابراز می داشتند و از فقدان چنین کتابی که راهگشای سریع نیازهای پژوهشی آنان باشد اظهار تاسف می نمودند. و این دلیل و سبب تالیف این فرهنگ کامل تاریخی و جغرافیایی شهرستانهای ایران است که در سال 1376 توسط عبدالرفیع حقیقت تالیف شد.

کلیات/فرهنگ ها
کتاب
6177d8e579993.png

مکتب های عرفانی در دوران اسلامی

عبدالرفیع حقیقت

مبانی فلسفه عرفان ایرانی ـ اسلامی بر چهار بخش مهم به این شرح تقسیم شده است: وحدت وجود، کشف و شهود، دانش معنوی، مراحل تربیت معنوی. عرفان معجونی شگفت‌انگیز از مکتب‌های مختلف فلسفی جهان است. در عرفان عقاید برهمن‌ها، بودایی‌ها، رواقیان، نسطوریان، مهریان، عقاید مسلمانان زاهد، عقاید افلاطونیان جدید و حتی نکاتی از آیین زرتشت می‌توان یافت. در این کتاب بعد از ذکر مقدماتی در عرفان و عرفان اسلامی و عرفان ایرانی و نحله‌های عرفانی و مراحل و مشارب تصوف، مکتب‌های عرفانی در دوران اسلامی و دیدگاه‌های آنان تعریف وتبیین شده است.

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عرفانی
کتاب